May 1, 2006 9:55 pm
Slike iz Šibenika

Dakle, bila sam na vjenčanju. Ne svome, naravno ;-) . Šibenik je fora gradić, a crkva je manja nego što sam očekivala, ali svejedno lijepa. Prilažem nekoliko fotografija.
Najprije smo išli u Zadar gdje mi žive teta i rođak koji se oženio, a onda smo zajedno sa svim svatovima koji su bili tamo išli u jedno omanje mjesto kraj Šibenika po mladu. Putem se jedan XY sjetio da je u Zadru ostavio jaknu pa smo se svi parkirali na parkiralištu kraj XY hotela, i to još u isto vrijeme kad je došao neki bus sa – zamislite! – Japancima. Taman sam se išla slikati sa starom, kad ono masa Japanaca izlazi van. I sve mi se činilo da nešto gledaju prema meni, ali sam mislila da umišljam (zašto bi itko gledao prema meni??). Slikamo se mi tako i odjednom jedan postariji Japanac (ha ha) dođe do mog drugog rođaka i pita ga: “Is she the maid?” :rofl::rofl::rofl:.
E to ja zovem dobrim vicom! :smijeh: Mislim stvarno, pa ne izgledam valjda tako staro!? :headbang::naughty:
Eto, to je jedna smiješna dogodovština s putovanja. Ostatak je bio pretty much OK, pop je lupao svašta smiješnog na vjenčanju i slično. Ma dalo bi se tu svašta ispričati, ali trenutno moram na večeru.
Kad smo se vratili kući, dogodila se još jedna lijepa stvar: mačka mi se omacila! I još jedna ružna: jedan mačić je uginuo :plače:. Dakle, ostala su 4 mala predivna stvorenja koje moram podijeliti.
Ako želite kojeg, samo se javite. Za 2 mjeseca bit e garant spremni za selidbu.

A sad slike:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Leave a Reply


O meni
21 godina. Rođena u Rijeci. Studentica jednog zagrebačkog fakulteta. (više?)

Site
Kategorije
Linkovi
Arhiva
Meta