April 19, 2008 7:14 pm
Subota

Točno je tjedan dana otkad sam u novom stanu. Konačno uživam: imam 30 m2 samo za sebe! Stan je jednosoban, tako da mi i to više odgovara od garsonijere. Jučer mi je došla mama i napunila mi frižider ;-) -> konačno mogu nakupovati svega i svačega bez straha da će mi cimerica iz pakla (srdačan joj pozdrav ovom prilikom šaljem!) potamaniti sve iz frižidera (kao što joj je to bio običaj).

Inače, danas sam dobila role; naglu želju za rolanjem dobila sam kad sam čula da možemo ići rolati na Jarun umjesto penjanja na Sljeme, a rolanje mi ipak zvuči puno zabavnije. Ima jedan problem ipak, a taj je da nikad u životu nisam rolala, haha. Srećom, L. mi je obećala da će me naučiti i to možda već sutra, a ja se samo nadam da se neću polomiti ili tako nešto. Ipak sam mislila i na to pa sam na preporuku prodavačice kupila sve moguće štitnike; što se mene tiče, ja bih najradije stavila limeni oklop da je moguće!
Uglavnom, kupila sam neke dječje role u Turbo Limachu koje mi se čine OK; “prohodala” sam s njima po kući priljepljena za zidove, mislim da će me sutra L. morati doslovno vući za sobom, ja stvarno ne znam kako ću to naučiti!

I tako… javite se vi koji se niste dugo javili, a koji sad ovo čitate! Više mi nije tako gusta sezona kolokvija pa možemo na kavu koji put. Ili na rolanje, ha ha ha!

One Response to “Subota”

  1. m Says:

    eeeeeeej jel ti vidiš mene kako sam užasna?? ni mejl ne stignem poslat!!! ali hoću evo… ukratko, dobro sam, sve je jako standardno :D tii?
    rolanje…ajme nekad sam luda bila, stalno na rolama, to mi bilo glavno. i super je!
    danas više nit nemam vremena, nit volje nit društvo, tako da skupljaju prašinu u garaži :/

Leave a Reply


O meni
21 godina. Rođena u Rijeci. Studentica jednog zagrebačkog fakulteta. (više?)

Site
Kategorije
Linkovi
Arhiva
Meta