October 10, 2008 9:08 pm
Novi blog – novi dizajn

Imam novi blog. Ne, nije ono što mislite: ovaj ovdje ostaje gdje je, netaknut, nepromijenjen, neću ni dizajn mijenjati dok na vrbi ne zasvrbi (previše mi se sviđa ova žena gore!).

Riječ je o privatnom blogu na adresi koju vidite na slici pomoću kojeg ću napokon ostvariti sve svoje egomanijačke fantazije o objavljivanju necenzuriranih privatnih podataka (ha ha ha), fotografija, amaterskih uradaka… Ovo zadnje je naravno šala ;) . I to loša. Ok. Dakle, zapravo sam samo htjela objaviti svijetu dizajn na kojem sam radila pola dana (kostur je, naravno, tuđi; još nisam dotle evoluirala). Dok ja doživljavam egotripove, iako moram priznati da u smanjenom izdanju izgleda poprilično gadno, možete se slobodno nadiviti mom najnovijem uratku:

2 Responses to “Novi blog – novi dizajn”

  1. Cide Hamete Benengeli Says:

    Iz nekog razloga ne mogu otvoriti tvoj novi blog; traži od mene password :(

  2. beryozinka Says:

    Da, zasad je pod passwordom jer sam mislila stavljati i neke privatne stvari (budući da je namijenjen mojim prijateljima iz inozemstva), ali kako je još “under construction” tko zna što će na kraju ispasti iz njega! Najvjerojatnije samo engleska verzija ovog (iako ne baš sasvim identična)!

Leave a Reply


O meni
21 godina. Rođena u Rijeci. Studentica jednog zagrebačkog fakulteta. (više?)

Site
Kategorije
Linkovi
Arhiva
Meta