November 9, 2009 10:13 pm
Layouti na naplatu

Odlučila sam početi naplaćivati layoute. Mislim da nema previše smisla da sjedim satima za kompjuterom i svoj rad dijelim na besplatno korištenje, osim ako nije riječ o radu kojeg sam napravila usput, bez nužnog testiranja u raznim pretraživačima i validiranja koda. Takvi slabiji radovi i dalje će ostati besplatni, kao i ono što sam već napravila, ali ono u što je uloženo više truda počet ću naplaćivati.

Dakle, u primjeru ovog layouta dobijete kompletan kod s korištenim slikovnim i ostalim materijalima (skraćeno: kod + dizajn). Sadržaj, naravno, mijenjate po vlastitoj želji.

Cijene predložaka kretat će se od 50 – 150  kuna, što smatram povoljnim s obzirom na standardne cijene koje se nude na tržištu. Ako smatrate da je to previše, raspitajte se.

Dizajn će biti dostupan do prvog kupca, dakle bit će isključivo za vašu uporabu za razliku od onih besplatnih predložaka koje može downloadati svatko.

Evo konkretnih podataka o ovom predlošku:

Način izrade: HTML/CSS, validan po W3C standardu što znači da se ispravno prikazuje u poznatim browserima poput IE, Mozilli i Operi u kojima je i testiran. Ispravno se prikazuje u svim rezolucijama.

Cijena: 100kn

Ponude možete slati na mail, a daljnja procedura dok ne napravim PayPal račun bit će da vam pošaljem broj svog tekućeg računa na kojeg ćete uplatiti novac. Po uplati šaljem cijeli predložak, a prije uplate poslat ću vam veći screenshot da bolje vidite o kakvom predlošku je riječ.

Primam i narudžbe po želji. Cijena će ovisiti o vašim željama, ali za manje stranice (onakve kakvima je, primjerice, namijenjen ovaj gore prikazan predložak) cijene su ispod 1000 kuna i uključuju izradu točno onoliko stranica koliko vam je potrebno za sajt. U tu cijenu ulazi izrada dizajna, kodiranje, testiranje, unos vašeg sadržaja itd.

Za sve informacije možete mi se obratiti na mail [at] flapper-girl.net (umjesto [at] umetnite @)

Leave a Reply


O meni
21 godina. Rođena u Rijeci. Studentica jednog zagrebačkog fakulteta. (više?)

Site
Kategorije
Linkovi
Arhiva
Meta